11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSă alergăm împreună pentru copiii cu autism!

Să alergăm împreună pentru copiii cu autism!

Asociația Junior Chamber International Craiova și Tedy Bear Craiova – Centrul de recuperare a copilului cu autism organizează crosul intitulat „Împreună pentru copiii cu autism!“ duminică, 7 septembrie, în Parcul Național „Nicolae Romanescu“ din Craiova. Scopul crosului este de a ajuta copiii cu autism prin strângerea de donații pentru dotarea cu aparatură specializată a Centrului de recuperare a copilului cu autism, Tedy Bear. Persoanele care doresc să participe la acest cros trebuie să se prezinte la ora 10.00 pentru înregistrare, iar startul se va da la ora 11.00.
Campania este susținută de Clubul Sportiv Municipal Craiova, RAADPFL, RAT Craiova, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Dolj, Casa de Cultură a Studenților din Craiova și Sala Polivalentă Craiova.
„Vă așteptăm să dăruiți din timpul dumneavoastră pentru ca un copil să aibă șansa să cunoască și să înțeleagă lumea noastră! Mulțumim tuturor celor care vor alerga împreună cu noi pentru copiii cu autism!“, se arată în mesajul de îndemn al organizatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS