20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRâmnicu Vâlcea: Pasajul Tudor Vladimirescu se deschide astăzi

Râmnicu Vâlcea: Pasajul Tudor Vladimirescu se deschide astăzi

Pasajul Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea (precum şi podul peste râul Olt, din prelungirea sa) se va deschide astăzi, la ora 14.00, traficului auto (cu restricţii datorate lucrărilor ce au mai rămas de executat).
Executivul Primăriei a declarat că va gestiona lucrările de reabilitare a podului peste râul Olt astfel încât, până la finalizarea acestor două investiţii, legătura rutieră cu cartierul Goranu să nu mai fie oprită.
Primarul Gigi Matei a precizat că odată ce circulaţia va fi deschisă pe pasajul Tudor Vladimirescu, implicit pe podul peste râul Olt, la care se lucrează deja, ea nu se va mai închide niciodată, ci reabilitarea obiectivului se va face în paralel. „În ceea ce priveşte cealaltă lucrare care a început, de reabilitare a podului peste râul Olt, îi anunţ pe cetăţenii din zonă că circulaţia nu se va mai închide deloc. Se lucrează în paralel şi se lucrează foarte bine la celălalt proiect, podul peste râul Olt. După cum vedeţi se poate circula, dar circulaţia este obstrucţionată aici, pe pasajul Tudor Vladimirescu. Se va putea circula pe două benzi, după ce vor fi reabilitate primele două, se va muta circulaţia pe cele două nou asfaltate. O dată deschisă circulaţia, nu se va mai opri niciodată pe nici unul dintre cele două poduri, ci se va lucra în paralel”, a anunţat primarul Gigi Matei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS