15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Minerii din CEO, verificaţi la locul de muncă

Gorj: Minerii din CEO, verificaţi la locul de muncă

Toţi minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) vor fi verificaţi periodic dacă sunt prezenţi la locul de muncă.

Nu numai angajaţii de rând vor fi controlaţi, ci şi şefii acestora pentru a se vedea cum sunt realizate pontările din diferite perioade şi dacă oamenii primesc salariu, deşi nu sunt prezenţi tot timpul la serviciu.

Verificarea angajaţilor din subunităţile Diviziei Miniere va fi înteţită în lunile de toamnă. „Angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor fi verificaţi dacă sunt la serviciu şi dacă sunt pontaţi. Toate carierele vor fi verificate şi pe schimbul unu şi pe schimbul doi. Aceste controale se fac după ce lăcătuşul – proxenet de la CEO  a fost pontat la serviciu deşi nu venea la muncă. Trebuie să verificăm şi noi cine vine la muncă şi cine nu vine şi cine este plătit, deşi lipseşte. Până la urmă nu este vina angajaţilor, ci a celor care permit o anumită stare de fapt. Dacă regulamentele s-ar aplica cu stricteţe şi nu ar fi o lejeritate în a aprecia anumite situaţii, atunci nu am mai avea cazuri de oameni pontaţi, deşi nu sunt la locul de muncă. Acum o să vină şi perioada recoltelor şi probabil că o să vedem din nou cum unii salariaţi sunt la serviciu doar pe hârtie. Dacă se poate aşa, atunci, la un moment dat, o să trebuiască să aleagă între servciu sau munca în agricultură. Prin aceste controale încercăm să îi responsabilizăm şi pe cei cu pontajele, având în vedere că dacă un om lipseşte şi este pontat şi el e implicat într-o faptă gravă, atunci cine răspune !?”, a declarat directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS