14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎmpinge o varză de Bruxelles cu nasul, în scopuri caritabile

Împinge o varză de Bruxelles cu nasul, în scopuri caritabile

Stuart Kettell, de 49 de ani, din Balsall Common, Marea Britanie, încearcă să împingă cu nasul o varză de Bruxelles până în vârful muntelui Snowdon, înalt de 1.085 metri, în patru zile, potrivit BBC.
Stuart Kettell, care va încasa pentru această aventură cel puțin 5.000 de lire sterline, pe care le va dona Fundaţiei Macmillan de luptă împotriva cancerului, va înlocui varza dacă aceasta se va distruge pe traseu.
Britanicul s-a antrenat pentru această încercare plimbând verze de Bruxelles prin propria grădină şi alergând pe munte aproape un kilometru.
Cascadoria cu varza nu este prima pe care o face Kettell în dorinţa de a strânge fonduri. Cea mai recentă ispravă a sa a fost să stea o săptămână într-o cutie.
Cameramanul Richard Crump, care filmează provocarea lui Kettell, a declarat: „Prima zi a fost istovitoare pentru Stuart. I s-a luat pielea de pe genunchi, gâtul îl doare, dar el continuă“.
Kettell a mers, de asemenea, de-a lungul fiecărei străzi din Coventry pe picioroange și a fugit într-o roată de hamster gigantică.
Până acum a strâns mai mult de 40.000 de lire sterline pentru opere caritabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS