Acasă Actualitate Despăgubiri materiale de 680.000 de euro pentru familia handbalistului Marian Cozma

Despăgubiri materiale de 680.000 de euro pentru familia handbalistului Marian Cozma

La cinci ani de la moartea handbalistului Marian Cozma, înjunghiat într-un club din Ungaria, judecătorii au dat sentința în cazul despăgubirilor materiale solicitate de familia sportivului.
Astfel, ungurii de la Blikk anunţă că toţi cei 3 criminali vor trebui să achite 211 milioane de forinţi, echivalentul a 680.000 de euro, transmite b1.ro.

Suma va fi împărţită în mod egal între membrii familiei Cozma. Petre Cozma, mama şi sora lui Marian, dar şi fosta logodnică vor primi fiecare câte 170.000 de euro. Aceștia solicitaseră despăgubiri în valoare de 800.000 de euro.
Între timp, pe rol se mai află şi un proces privind daunele morale

În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, Marian Cozma se afla în discoteca Patriota Lokal de pe strada Virag Benedek din orașul maghiar Veszprem împreună cu alți colegi, pentru a sărbători nașterea copilului unuia dintre colegii săi. A avut loc o altercație, Cozma fiind atacat de un grup de aproximativ treizeci de țigani, fiind înjunghiat de trei ori, inclusiv în inimă. Această plagă i-a cauzat decesul.
Doi dintre atacatori, Raffael Sandor și Nemeth Gyozo au fost condamnați la câte 18 ani de închisoare, în timp ce un al treilea inculpat, Ivan Sztojka, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version