17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Ia te uită!

Războiul mireselor

Distribuţia: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen
Regia: Gary Winick
Comedie – 2009

Liv (Kate Hudson) şi Emma (Anne Hathaway) sunt două prietene foarte bune, care, încă din copilărie, şi-au plănuit nunţile până la cel mai mic amănunt. În capul listei de nuntă cu lucrurile musai se află: o ceremonie în locul ideal al mireselor din New York, Hotelul Plaza.
Acum, la 26 de ani, sunt amândouă pe cale să se căsătorească, să-şi realizeze visele şi să trăiască fericite până la adânci bătrâneţi.
Sau poate nu… Când o greşeală a unui funcţionar duce la o suprapunere a datelor de nuntă – acestea urmează să se mărite pe aceeaşi dată! – Liv, Emma şi prietenia lor de o viaţă sunt puse încercare. Liv, o avocată de succes, care este obişnuită să obţină ceea ce vrea, inclusiv slujba perfectă şi bărbatul perfect, nu se va mulţumi cu mai puţin de o nuntă perfectă la care a visat ani de zile. Emma, o învăţătoare care a fost întotdeauna bună să aibă grijă de alţii, dar nu la fel de mult de ea însăşi, sare la atac, atunci când propria ei nuntă de vis este pusă în pericol.
Cele două prietene bune care ar face orice una pentru cealaltă se regăsesc într-o luptă fără restricţii, pe viaţă şi pe moarte, care ameninţă să erupă într-un război din cale-afară. Oare cine câştigă?
Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 7,8.
20.30 – Antena 1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS