3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBilanţul accidentului de metrou din Moscova: 22 de morţi, 162 de răniţi

Bilanţul accidentului de metrou din Moscova: 22 de morţi, 162 de răniţi

Şase străini, inclusiv o femeie din Republica Moldova, au murit marţi în accidentul de metrou de la Moscova, soldat cu 22 de victime, potrivit agenţiei Interfax, care citează o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă ale capitalei ruse. Potrivit surselor citate, doi bărbaţi din China, în vârstă de 33 şi 40 de ani, doi tadjici, în vârstă de 24 şi 25 de ani, un cetăţean din Kîrgîzstan, în vârstă de 24 de ani, şi o femeie în vârstă de 46 de ani din Republica Moldova au murit în accident.

De asemenea, o femeie în vârstă de 32 de ani de la Koloma, o localitate din regiunea moscovită, a murit în accident. Locul de reşedinţa a altor cinci victime urmează să fie stabilit, restul fiind locuitori ai capitalei. Potrivit agenţiei Itar-Tass, care citează o sursă medicală de la Moscova, bilanţul victimelor a ajuns la 22 de morţi.

„Numărul total al răniţilor este de 162; 22 de persoane au murit”, a declarat această sursă.
Doi suspecţi au fost arestaţi după deraierea unei rame de metrou la Moscova care a provocat moartea a 22 de persoane, cel mai grav accident înregistrat vreodată la metroul moscovit, a anunţat miercuri Comitetul rus de anchetă.
„Anchetatorii au arestat doi suspecţi pentru încălcarea normelor de securitate în domeniul transporturilor”, a anunţat Comitetul, principalul organ însărcinat cu efectuarea investigaţiilor penale în Rusia, precizând că este vorba despre doi supraveghetori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS