6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Transporturilor: Transalpina este deschisă circulației

Ministrul Transporturilor: Transalpina este deschisă circulației

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat că Transalpina este deschisă circulației, relatează, transmite mediafax.ro.

„Este deschisă, atâta doar că e un statut de drum în lucru, adică cu restricțiile de rigoare, atenționat fiecare să umble cu grijă acolo, că nu-s finalizate chiar toate chestiunile'”, a declarat Ioan Rus. El a mai spus că acest drum nu a fost preluat de către CNADNR de la constructor, ci că a preluat-o o firmă care se află în inslovenţă.
În urmă cu câteva zile, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat că pe DN 67C Transalpina, traficul rutier este deschis doar între localitățile Bengești și Rânca și că sectorul de drum cuprins între Rânca și Sebeș este închis circulației publice pe toată perioada anului, din cauza nefinalizării lucrărilor de construcție și a imposibilității asigurării condițiilor de siguranță a traficului rutier.

CNADNR a precizat, de asemenea, că în cazul producerii unor accidente rutiere pe acest sector de drum, declarat închis circulației publice, responsabilitatea aparține în totalitate conducătorilor auto care se deplasează pe traseul menționat, în conformitate cu prevederile legale. Totodată,

De asemenea, CNADNR menționa că se află în proces de evaluare a lucrărilor de modernizare a DN 67C Transalpina, executate de către compania Romstrade, în vederea rezilierii contractului și că se va adresa Justiției pentru recuperarea prejudiciilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS