8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCondescu nu scapă de proces

Condescu nu scapă de proces

Fostul preşedinte al Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, şi fostul său adjunct Viorel Temelescu nu scapă de procesul de delapidare şi spălare de bani. Tribunalul Olt a decis că nu se impune refacerea anchetei, aşa cum solicitaseră avocaţii lui Condescu şi că sesizarea instanţei de judecată a fost legală.
„Respinge cererile de restituire a cauzei la procuror, de sancţionare a actelor de urmărire penală efectuate în dosarul nr. 525/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi de excludere a probelor administrate în acelaşi dosar, formulate de inculpatul Condescu Marin prin apărătorul său ales, avocat Pânzaru Anatol, ca neîntemeiate. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, au decis judecătorii de la Tribunalul Olt.

Marin Condescu este acuzat de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, precum şi delapidare şi spălare de bani, în timp ce Viorel Temelescu a fost trimis în judecată pentru complicitate la înşelăciune şi uz de fals. Cei doi se află sub control judiciar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS