16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFratele lui Bercea Mondial, reţinut pentru 24 de ore

Fratele lui Bercea Mondial, reţinut pentru 24 de ore

Fratele interlopului Bercea Mondial, Vasile Anghel, a fost reţinut, în această dimineaţă,  pentru 24 de ore şi este acuzat de fals intelectual şi uz de fals, informează adevărul.ro. El va fi prezentat mâine în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au efectuat în această dimineaţă cinci percheziţii domiciliare. Principalii vizaţi au fost fratele interlopului Bercea Mondial, primarul comunei Daneţi, dar şi un angajat al primăriei Daneţi.
Edilul dincomuna Daneţi este acuzat că a făcut afaceri ilegale cu Anghel Vasile, fratele lui Bercea Mondial. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dolj au ridicat în această dimineaţă de la sediul primăriei din Dolj mai multe documente şi înscrisuri. În acest moment se fac cercetări pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.
Prejudiciul stabilit de poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor pentru acest caz se ridică la suma de 361.627 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS