6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCapcana din mijlocul străzii

Capcana din mijlocul străzii

http://www.youtube.com/watch?v=Y8sxUbTCApA

O groapă apărută de vreo cinci zile în mijlocul străzii I.D. Sîrbu din cartierul craiovean Valea Roșie le-a dat de furcă  șoferilor care au trecut prin zonă. Dacă la început a fost doar o crăpătură în asfalt, din cauza traficului s-a format o groapă, numai bună să rupi roțile în ea.
„Este de vreo patru-cinci zile, dar a crescut, că au trecut mașinile. Au pus oamenii crengi, au mai făcut semn să oprească. Dar când vin din jos cu mașinile, de pe stradă nu se vede și dau cu roata acolo în gaura aia. Nu au fost lucrări acum recent. Nu știm de la ce este, dar au mai fost conducte sparte aici pe stradă“, a spus Elena Marcu, locatară la un bloc de pe această stradă.
Alt locatar a spus că pe stradă au mai fost gropi. „A mai fost spartă că țâșnea apa din asfalt. Probabil că și acum este la fel“, a afirmat Alexandrina Nicolae.
Reprezentanții poliției s-au deplasat vineri la fața locului și „au luat măsuri“. Adică au semnalizat groapa cu jaloane și au mai așezat o creangă în ea. Totodată, au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Oltenia. Angajații furnizorului de apă și canal al orașului au conchis, în urma unor verificări, că acel canal aparține CEZ.
„Angajații noștri au verificat. Acel canal nu ne aparține, este un canal care străbate strada și aparține furnizorului de energie electrică. La rândul nostru i-am anunțat pe cei în măsură să remedieze situația“, a precizat Mihaela Chirițescu, reprezentant relații cu publicul CAO.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS