24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGruia Stoica, patronul GFR, rămâne în arest la domiciliu

Gruia Stoica, patronul GFR, rămâne în arest la domiciliu

Curtea de Apel Ploieşti, instanţă la care a fost strămutat procesul de corupţie al patronului GFR Gruia Stoica, a menţinut, joi, la primul termen intermediar al procesului, măsura arestului la domiciliu în cazul omului de afaceri, potrivit adevarul.ro.
Decizia Curţii de Apel Ploieşti poate fi contestată în 48 de ore de la pronunţare. De asemenea, Curtea de Apel Ploieşti a stabilit pentru 17 iulie următorul termen al procesului în care omul de afaceri Gruia Stoica şi avocatul Doru Boştină au fost inculpaţi pentru fapte de corupţie. Dosarul în care Gruia Stoica este acuzat că i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie a fost strămutat la Curtea de Apel Ploieşti, după ce ICCJ a admis cererea omului de afaceri de mutare a cauzei de la Curtea de Apel Bucureşti.
Gruia Stoica a fost arestat preventiv în 30 ianuarie, fiind acuzat de procurorii anticorupţie de cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la licitaţia pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia (CEO), la care participa şi firma acestuia, GFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS