13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate80.000 de ţigarete capturate de poliţiştii din Strehaia

80.000 de ţigarete capturate de poliţiştii din Strehaia

Captură record a poliţiştilor din judeţul Mehedinţi. 80.000 de ţigarete, netimbrate, din străinătate, în valoare de peste 40.000 de lei, au fost descoperite în parcarea unei pensiuni din localitatea Butoieşti, aflată la limita dintre Mehedinţi şi Dolj. Poliţiştii au depistat, în parcarea unei pensiuni, doi bărbaţi care încărcau țigările într-un autoturism şi au încercat să îi oprească. Iniţial, au vrut să abandoneze autoturismul burduşit cu ţigări, însă au fost opriţi de oamenii legii. Cei doi bărbaţi sunt din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, şi intenţionau să comercializeze ilegal cele 80.000 de ţigarete în Filiaşi şi Craiova. „Pe 29 iunie, la ora 2.30, polițiștii din Strehaia i-au descoperit, pe raza comunei Butoieşti, pe D.C., de 30 de ani, şi pe T.V., de 31 de ani, ambii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce încărcau ţigări netimbrate într-un autoturism. Întreaga cantitate de 80.000 de ţigarete a fost confiscată, iar autoturismul a fost indisponibilizat“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
Cei doi suspecţi au fost reţinuţi 24 de ore și sunt cercetaţi pentru contrabandă, iar astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă.
De la începutul anului 2014, polițiștii din Strehaia au confiscat peste 400 de litri de alcool și peste 100.000 de țigarete de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS