Acasă Actualitate Gigi Becali poate merge la muncă în afara penitenciarului

Gigi Becali poate merge la muncă în afara penitenciarului

Judecătoria Medgidia a admis cererea depusă de George Becali, prin care acesta reclama Penitenciarul Poarta Albă că i-a impus o sancţiune fără bază legală, transmite b1.ro. Astfel, omul de afaceri are voie să revină la muncă în afara unităţii de detenţie, la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi. Becali fusese sancționat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru că în ziua sa liberă a încălcat mai multe reguli prevăzute în regulament.

În ziua în care s-a bucurat de libertate, patronul din Ghencea nu a respectat decât termenul dat de penitenciar pentru a se întoarce după gratii. El a fost mai întâi acasă, apoi la cimitir şi abia apoi la poliţie, deşi în programul său era specificat clar ca prima vizită să o facă la poliţie. În urma unei anchete la Poarta Albă, Gigi Becali a fost sancţionat pentru telefonul dat din închisoare la un post de televiziune, dar mai ales pentru că a încălcat în lanţ condiţiile impuse în singura zi liberă. Astfel, latifundiarului din Pipera i-a fost interzis să iasă din închisoare la muncă, la Academia lui Hagi, pe perioada anchetei.

Gigi Becali, a ieşit din Penitenciarul Poarta Albă pe 12 mai, pentru 24 de ore. Permisia i-a fost acordată în urma deciziei luate în luna aprilie de comisia de specialitate a penitenciarului, Becali fiind recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

 

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version