16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali poate merge la muncă în afara penitenciarului

Gigi Becali poate merge la muncă în afara penitenciarului

Judecătoria Medgidia a admis cererea depusă de George Becali, prin care acesta reclama Penitenciarul Poarta Albă că i-a impus o sancţiune fără bază legală, transmite b1.ro. Astfel, omul de afaceri are voie să revină la muncă în afara unităţii de detenţie, la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi. Becali fusese sancționat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru că în ziua sa liberă a încălcat mai multe reguli prevăzute în regulament.

În ziua în care s-a bucurat de libertate, patronul din Ghencea nu a respectat decât termenul dat de penitenciar pentru a se întoarce după gratii. El a fost mai întâi acasă, apoi la cimitir şi abia apoi la poliţie, deşi în programul său era specificat clar ca prima vizită să o facă la poliţie. În urma unei anchete la Poarta Albă, Gigi Becali a fost sancţionat pentru telefonul dat din închisoare la un post de televiziune, dar mai ales pentru că a încălcat în lanţ condiţiile impuse în singura zi liberă. Astfel, latifundiarului din Pipera i-a fost interzis să iasă din închisoare la muncă, la Academia lui Hagi, pe perioada anchetei.

Gigi Becali, a ieşit din Penitenciarul Poarta Albă pe 12 mai, pentru 24 de ore. Permisia i-a fost acordată în urma deciziei luate în luna aprilie de comisia de specialitate a penitenciarului, Becali fiind recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS