Bancul zilei

Autori


Berbec

Trebuie să porniți o acțiune nouă, dar faceți-o cu modestie, fără să vă entuziasmați atât de tare de la început. Trebuie să vă organizați bine forțele, ca nu cumva să dați totul pe o carte din prima etapă și, mai apoi, să vă pierdeți interesul și energia. Pas cu pas, veți ajunge acolo unde v-ați propus, dar trebuie să vă cântăriți bine forțele și, mai ales, să nu vă lăsați furat de excesele de zel.

Taur

Sunteți un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Șeful ar putea profita de simțul dumneavoastră de răspundere și v-ar putea da obligații din ce în ce mai grele, cărora le veți face față cu brio, demonstrând că sunteți bine pregătit, matur și de toată isprava. Orice v-ați asuma, ajungeți cu succes la capăt și atrageți asupra dumneavoastră respectul și admirația celor pentru care lucrați.

   

Gemeni

O gafă infantilă comisă de un coleg vă ține pe dumneavoastră acum pe loc. Trebuie să luptați alături de el să repare greșeala, dar cel mai tare vă doare faptul că dumneavoastră nu ați avut nici o vină. A fost numai contribuția lui, iar acum el încearcă să se șteargă pe mâini de această faptă, pasând vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor și de ironie, nu cu răutate, dar nu meritați dumneavoastră să dregeți oalele sparte de alții.

 

Rac

Deși aveți chef de discuții, de socializare, nu aveți parte de cei mai potriviți interlocutori. Nimeriți într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toți, astfel încât e o povară și pentru dumneavoastră să păstrați atmosfera vie în astfel de medii. Dar noroc că apăreți dumneavoastră, pentru că aveți un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acțiune.  

   

Leu

Vă cam jucați cu sentimentele celui drag. E o atitudine veselă care vă prinde de minune, totul e să nu creadă despre dumneavoastră că glumiți pe seama sentimentelor sale, pentru că atunci vă va pieri amândurora toată veselia. Buna dispoziție se menține în cuplu și trăiți evenimente fericite împreună, iar relația cu copiii este la înălțime. Se vede pe chipul dumneavoastră că vă simțiți bine și trăiți cu entuziasm fiecare clipă în compania celui drag.    

 

Fecioară

Refuzul care vine azi ca din senin vă strică toate planurile pe care vi


le-ați făcut cu privire la un proiect important. Îl puteți considera o ușă trântită în nas, un eșec care, momentan, nu poate fi reparat. Vi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai puteți continua în același mod ca înainte, deci, oricât de greu vă este să vă adaptați altei situații, va trebui să o faceți cât de repede.     

Balanţă

Aveți grijă la tertipurile pe care le folosți azi pentru a depăși un moment tensionat, pentru că, deși pe moment poate vă ajută să vă atingeți scopurile, mai apoi își va arăta și latura negativă. Sunteți tentat să promovați o informație greșită, să transmiteți mai departe o minciună sau abordați o atitudine falsă față de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect, deși nu e deloc așa.

Scorpion

Nu puteți colabora la fel de bine cu cei care vă sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a vă convinge, aveți unele îndoieli cu privire la capacitatea unora de a-și duce promisiunile la îndeplinire, pentru că v-au oferit și altădată ocazia de a vă îndoi de calitățile lor. S-ar putea ca adevăratul ajutor să vină din cu totul altă direcție decât ați avea la îndemână, deci nu vă mulțumiți cu cei pe care-i aveți aproape.

Săgetător

Sunteți cuprins de două pasiuni la fel de puternice și nu știți spre care să vă canalizați totuși energia, pentru că nu le puteți duce pe amândouă în același timp spre succes. Dacă ați încerca să vă împărțiți între ele în mod egal, ați descoperi că rezultatele vor fi modeste și într-o parte și-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finală: pe care s-o alegeți pentru a-i da prioritate? Veți face o alegere excelentă, pentru că o să aveţi suficient timp de gândire pentru a lua cea mai bună decizie: ori una, ori alta?  

 

Capricorn

Cel mai bine e să stați în banca dumneavoastră și să vă pregătiți succesul din umbră. Nu faceți prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construiți cu ambiție și răbdare. Așteptați să se clarifice situația, să ajungeți la primele rezultate palpabile, și abia după aceea să vă lăudați cu ce ați realizat. Cele mai de răsunet reușite sunt cele asupra cărora păstrați o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa.

    

Vărsător

Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecție a răbdării, pentru că stați pe loc cu scopul de a mai învăța ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest ragaz, chiar dacă, pe moment, aveți tendința de a-l considera finalul tuturor eforturilor dumneavoastră, dar după ce va trece valul cel mai dificil veți începe să-i înțelegeți rostul.  

Peşti

Greu vă descurcați cu banii și simțiți o adevărată povară în felul în care gestionați veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stați pe un teren fragil, totuși vă e cam teamă să cheltuiți ceea ce ați adunat, ca nu cumva să vină și vremuri mai grele. Deși nu sunteți atât de prevăzător din fire, de data aceasta drămuiți cu atenție fiecare leuț.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 11 iunie 2014

Actualitate

» Ziua cireşului, la Rugi
» Dansul ocupă străzile Craiovei
» Joi se opreşte apa în zona centrală a Craiovei
» Cabanele şi pensiunile din Rânca riscă să rămână fără apă
» Craiova: Ministrul Mircea Duşa va participa la ceremonia de repatriere a Companiei de infanterie KAF-GDA
» Alexander Bălănescu și Pippo Delbono aduc „Amore e carne“ în Bănie
» Ziarele locale Goldbach, în topul tirajelor
» Hidroelectrica oferă ajutor umanitar victimelor inundaţiilor din Serbia
» „Flautul Fermecat“, la Caracal și Craiova
» Cel puţin 48 de ostatici, inclusiv diplomaţi, la consulatul Turciei din Mosul
» Ungaria a adoptat controversata taxă pe publicitate, neţinând cont de protestele în masă ale media
» Avere nejustificată pentru medicul Dana Vodislav
» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Podul de la Agigea, redat circulaţiei
» Statul român trebuie să îl despăgubească pe fostul senator PSD Cătălin Voicu cu 4.500 de euro
» Cel puţin 15 morţi într-un atentat sinucigaş în Bagdad
» Râmnicu Vâlcea: Mâine începe acţiunea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar
» Noul CA al Poştei Române accelerează procesul de dezvoltare şi diversificare a serviciilor companiei
» Complexitatea exerciţiilor desfăşurate de forţele navale ale României şi SUA va creşte nivelul de instruire
» Gorj: Încă un liberal a rămas fără funcţie

Local

» Cuvântul Libertății – un milion de dolari datorie la stat
» Mamă de sfârșit de săptămână
» Un taximetrist susţine că a fost bătut de doi poliţişti locali
» Muncitor ucis cu excavatorul
» Transalpina sau Drumul Regelui, pe culmile nepăsării
» Fotbalist junior, înghițit de râul Jiu
» 28 de programe de Formare Profesională Continuă
» Craiova: Campania de dezinsecţie continuă până pe 17 iunie
» Râmnicu Vâlcea: Un minor a alergat cu toporul mai mulţi copii şi adulţi
» Acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtună care a durat zece minute

Dolj

» Dolj: Trupa de Teatru „Cutezătorii” va susţine un spectacol în comuna Fărcaş

Sport

» Handbal (f): Belarus – România, scor 28-30, în preliminariile Campionatului European
» Trei titluri balcanice pentru CS Universitatea
» Dănuț Pascu, membru de onoare al Pro EFS
» Craiova are cei mai buni judoka la categoria U12
» „GP“ Craiova a ratat finalele la juniori D
» Cupa „Ilie Balaci“ așteaptă fluierul de start
» Mircea Ilie vrea să își deschidă școală de fotbal
» Jerry Gane, noul “comandant” de la CSU
» Fotbal – Exclusiv: Comisia de Disciplină a mai dat un termen în cazul CSU Craiova

Bani & Afaceri

» Noul Ford Fiesta nu se va fabrica la Craiova, ci la Köln
» Fiscul execută foști angajați pentru rambursări ilegale de TVA

Educatie

» 2.500 de elevi din Dolj, evaluați în prima zi a bacalaureatului
» Concurs regional de mecatronică şi robotică la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică din Craiova

Magazin

» MAE: Atenţionare de călătorie în Pakistan
» MAE: Atenţionare de călătorie în Brazilia din pricina protestelor sindicaliştilor de la mijloacele de transport din subteran
» MAE: Puncte de frontieră din Croaţia şi Bosnia Herţegovina, închise traficului rutier
» Report de milioane de euro la Joker şi la Loto 6 din 49

Top