Acasă Actualitate Delegaţia Permanentă a PNL se reuneşte din nou miercuri pentru a stabili...

Delegaţia Permanentă a PNL se reuneşte din nou miercuri pentru a stabili data congresului

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal (PNL) se va reuni din nou, miercuri, pentru a stabili data congresului formaţiunii, a anunţat preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, citat de Agerpres.ro. „Delegaţia Permanentă a luat act de decizia mea şi a Biroului Politic Naţional (BPN) de a demisiona, a decis convocarea unui congres extraordinar. Miercuri vom avea o nouă Delegaţie Permanentă pentru a stabili exact data, ora, ordinea de zi”, a afirmat Antonescu. Potrivit acestuia, el şi membrii BPN vor exercita prerogativele de conducere administrativă până la data congresului PNL.

Potrivit b1.ro, Crin Antonescu a declarat, la finalul şedinţei BPN a partidului, că Iohannis rămâne membru al Biroului Permanent al PNL. „Noi ne exercităm funcţiile în mod normal. Domnul Iohannis a fost foarte afectat de rezultatul de la Sibiu, mai ales. Dar rămâne membru al BPN şi este în continuare un om pe care contează tot partidul”, a spus Antonescu.

Totodată, Ludovic Orban a anunţat, după şedinţa PNL, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL, după ce Crin Antonescu şi-a dat demisia. „Voi candida pentru şefia PNL”, a declarat Orban, citat de b1.ro.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version