9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoștașii declanșează, mâine, grevă japoneză în toată țara

Poștașii declanșează, mâine, grevă japoneză în toată țara

Membrii Sindicatului Lucrătorilor Poștași din România (SLPR) vor declanșa, mâine, greva japoneză în toată țara, urmând ca joi, de la ora 10,00, să aibă loc pichete la sediile oficiilor județene de poștă din toată țara și la sediul Companiei Naționale Poșta Română din București (CNPR), a declarat  secretarul general adjunct al Federației Sindicatelor din Poștă și Telecomunicații, Cristian Iancu, citat de agerpres.ro.

‘Reprezentanții Sindicatului Lucrătorilor Poștali /SLPR/ s-au întâlnit, duminică, la sediul Guvernului, cu ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, și cu ministrul pentru Societatea Informațională, Răzvan Cotovelea, pentru a prezenta situația salariaților din Poșta Română și principalele revendicări care vizează conducerea companiei. Din păcate, în urma acestei întâlniri, nu s-au găsit soluții la problemele cu care ne confruntăm și, de aceea, am decis să respectăm întocmai calendarul de proteste anunțat săptămâna trecută’, a spus Cristian Iancu.

Potrivit acestui calendar, în săptămâna 12 — 16 mai, se va desfășura o amplă campanie de informare a populației cu privire la motivele care au generat protestele poștașilor.

‘În cazul în care autoritățile competente ale statului vor ignora solicitările sindicatului, din data de 19 mai, liderii de sindicat, împreună cu reprezentanți din structurile de conducere, vor intra în greva foamei’, a precizat Cristian Iancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS