8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Poliţista Melania Renghea a făcut apel

Olt: Poliţista Melania Renghea a făcut apel

Agenta de poliţie Melania Renghea, care a fost condamnată la sfârşitul săptămânii trecute la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, a făcut recurs la decizia pronunţată de magistraţii Tribunalului Olt. Potrivit gazetadeolt.ro, tânăra poliţistă este acuzată de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat cu un cuţit pe comisarul şef Gheorghe Barbu, fostul său şef de la Postul de Poliţie Bobiceşti. 

Atât poliţista Renghea, dar şi alte părţi implicate în acest caz, au făcut recurs la decizia instanţei de judecată oltene, având în vedere că nu era definitivă, apelul urmând a se judeca zilele acestea la Curtea de Apel Craiova.

Pe lângă faptul că a primit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, dar şi o pedeapsă completară pe o perioadă de 2 ani privind interzicerea unor drepturi, Melania Renghea este nevoită să plătească şi unele daune atât părţii vătămate, cât şi părţii civile. În total este vorba de aproximativ 28.000 de lei, plus plata unei sume de bani către stat de 10.000 de lei, privind cheltuielile judiciare.

Nemulţumit de soluţia Tribunalului Olt este şi comisarul şef Gheorghe Barbu care, la rândul său, spune că va face apel şi va cere o pedeapsă mai mare pentru cea care l-a înjunghiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS