24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Cursuri de oratorie gratuite pentru tineri

Craiova: Cursuri de oratorie gratuite pentru tineri

Asociaţia Tineretul ONU Craiova organizează, cu sprijinul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Bănie, cursuri de introducere în oratorie. Proiectul se adresează tinerilor de toate vârstele şi constă în trei întâlniri săptămânale, care se vor desfăşura în intervalul 10 şi 24 mai, participarea fiind gratuită.

În cadrul întâlnirilor, cei înscrişi vor participa la o serie de training-uri prin care vor învăţa să elaboreze un discurs şi să vorbească în public. Printre temele abordate se numără retorica, gestionarea publicului, controlul emoţiilor şi dicţia. La finalul întâlnirilor, participanţii va trebui să realizeze un discurs, pentru care vor primi feedback, dar şi o diplomă de participare. Prin intermediul acestui proiect se doreşte ca tinerii craioveni să aibă oportunitatea de a se dezvolta personal şi de a deveni buni oratori.

Asociaţia Tineretul ONU din România (UN Youth of Romania) este o organizaţie neguvernamentală, ale cărei scopuri sunt promovarea, încurajarea valorilor şi activităţilor ONU în rândul tinerilor români. Filiala Craiova a fost înfiinţată recent, aceasta începându-şi activitatea în luna mai a anului trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS