12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlorin Burescu - poveste de succes

Florin Burescu – poveste de succes

http://www.youtube.com/watch?v=Fl62WR5noGQ

Florin Burescu a terminat Facultatea de Litere la Universitatea din Craiova, dar marea lui pasiune este creaţia: nu scrie poezii, ci confecţionează obieste vestimentare. Tânărul designer a devenit cunoscut după ce papioanele realiyate de el au ajuns să fie purtate de vedete precum Adriana Bahmuţeanu, Niculina Stoican, Adrian Cristea, Paula Chirilă sau Sonia Trifan.

Nu i-a fost deloc uşor să-şi urmeze visul de a pătrunde în lumea modei, însă a reuşit să fie cunoscut prin ambiţia şi talentul de care dă dovadă, după cum spune chiar el. Trebuia să se împartă între facultate, job, promovarea la emisiunile din Bucureşti şi onorarea comenzilor. Şi-a câştigat singur banii necesari pentru a-şi transforma visul în realitate.

Interesant este faptul că Florin s-a dedicat modei chiar dacă, atunci când era mic, în casa lui nu găseai cap de ac sau aţă. La început a confecţionat haine doar pentru familie şi prieteni, acum are drumul său din ce în ce mai sigur în lumea modei.

Designerul realizează piese unicat în atelierul său pe care l-a deschis de curţnd în Craiova. Tânărul confecţionează la comandă, pe lângă papioanele ce l-au făcut celebru, şi eşarfe, veste, brăuri sau tricouri. Acum, Florin pregăteşte o colecţie de rochii casual, pe care o va lansa în acest an.

 

redactor: Claudia Cocoş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS