Acasă Actualitate Dumitru Cioflină, Ioan Becali şi Victor Becali cer eliberarea din închisoare

Dumitru Cioflină, Ioan Becali şi Victor Becali cer eliberarea din închisoare

Fostul şef al Statului Major General, Dumitru Cioflină, află vineri dacă va fi eliberat condiţionat, potrivit digi24.ro. Dumitru Cioflină a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri dintre MApN şi Gigi Becali.
Fostul şef al Statului Major General a executat peste o treime din pedeapsă, fracţia necesară eliberării condiţionate în acord cu vârsta celui încarcerat. În prima instanţă, Dumitru Cioflină a obţinut o decizie favorabilă. În acelaşi dosar a fost condamnat şi încarcerat fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, eliberat condiţionat de mai bine de o lună.
Tot vineri, frații Ioan şi Victor Becali află dacă le va fi admisă contestația depusă asupra deciziei Curții de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor. Ei nu vor fi însă aduşi în instanța de judecată.
Frații Ioan şi Victor Becali au fost condamnați în Dosarul Transferurilorla şase ani şi patru luni, respectiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, sub acuzația de înşelăciune. Alături de ei, în dosar au mai fost condamnați şi George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Nețoiu.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version