8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul Radu Mazăre a fost adus la DNA de mascaţi

Primarul Radu Mazăre a fost adus la DNA de mascaţi

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a fost adus la DNA, marţi, de mascaţi, el declarând că această acţiune face parte din „sârba procurorilor” şi că era conştient că este cercetat încă din 2005, potrivit Mediafax.
DNA a anunţat, marţi, că procurorii fac percheziţii la 12 adrese din Constanţa, Bucureşti şi Dâmboviţa, printre care şi la sediul unei instituţii publice, într-un dosar în care se fac cercetări privind fapte de corupţie care ar fi fost comise, în 2011-2013, de funcţionari cu funcţii de conducere.

„Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011 – 2013, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local”, se arată întră-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit sursei citate, ca urmare a autorizării de către instanță, sunt făcute percheziţii la 12 adrese din municipiile Constanța, București și din judeţul Dâmbovița, una dintre acestea fiind la sediul unei instituții publice.

În această cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Anterior, surse judiciare au declarat pentru că procurorii DNA fac percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa lui Radu Mazăre, din Mamaia, aflată pe malul lacului Siutghiol, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS