20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgenţii economici doljeni caută persoane cu studii medii

Agenţii economici doljeni caută persoane cu studii medii

Toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă vor avea la dispoziţie sute de oferte la Bursa Generală a Locurilor de Muncă ce va avea loc săptămâna viitoare la Craiova. Cu aproximativ o săptămână înainte de organizarea acestui eveniment, 27 de agenţi economici şi-au anunţat deja prezenţa, punând la dispoziţia celor interesaţi 373 de locuri de muncă. „Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 11 locuri de muncă, respectiv economist – un loc, inginer constructor – 3 locuri, inginer automatist – 1 loc, inginer drumuri – 1 loc, consilier vânzări – 3 locuri şi unit manager 2 locuri. Pentru persoanele cu studii medii şi persoanele calificate sunt oferite 282 de locuri de muncă în următoarele domenii: asigurări, protecţie şi pază, construcţii, confecţii, alimentaţie publică, vânzări, prestări servicii. Persoanele necalificate au la dispoziţie 80 de locuri de muncă în următoarele domenii: confecţii, construcţii, protecţie şi pază. Acestea sunt date preliminare. Tocmai de aceea, agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă sunt asteptaţi şi în cursul săptămânii viitoare să îşi depună ofertele ce vor fi oferite în cadrul bursei“, a menţionat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Dolj.
Bursa se va desfăşura la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova, strada Eugeniu Carada, nr.10. Este o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Agenţii economici care vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari.
Pe întreg intervalul de timp dintre orele 9.00 – 13.00, AJOFM Dolj va oferi prin personal specializat, informaţii privind serviciile pe care le oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi consultaţii privind facilităţile pe care le acordă pentru a stimula agenţii economici care creează locuri de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS