7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihail Bărăscu are un IQ mai mare decât Einstein

Mihail Bărăscu are un IQ mai mare decât Einstein

Un elev român din Dover se numără printre cei mai inteligenţi oameni din Marea Britanie. Mihail Iulian Bărăscu are 11 ani, vorbeşte engleza perfect şi a aplicat recent pentru a face parte din Mensa – organizaţia persoanelor cu un coeficient de inteligenţă ridicat. Scorul primit de copilul român este un IQ de 162 – mai mare decât cel al lui Albert Einstein sau Stephen Hawking, scrie Dover Express.
Gheorghe Bărăscu, tatăl lui Iulian, are 36 de ani şi este preot şi profesor. El şi-a mutat familia în Marea Britanie în anul 2009, iar acum locuieşte împreună cu soţia şi fiul său în oraşul Dover. Mama lui Iulian, Gabriela, are 40 de ani şi este medic stomatolog. Ea spune despre fiul său ca „are atât de multă imaginaţie! Uneori este prea mult şi îi spunem să o ia mai încet!“.
Iulian Bărăscu a început de curând să scrie un roman. „Nu e ca şi cum nu îmi place realitatea, dar poate fi plictisitoare uneori“, a spus acesta. Puştiul joacă şi baschet şi este implicat într-un club de teatru. „Trăgând linie, e un copil foarte bun. Nu vreau să îl forţăm prea tare“, spune Gheorghe Bărăscu.
HotNews.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS