Acasă Actualitate Ioan Gyury Pascu, astăzi în direct la Radio Sud

Ioan Gyury Pascu, astăzi în direct la Radio Sud

Campania ON STAGE, susţinută de Radio Sud, care îşi propune să promoveze muzica live, continuă şi în această săptămână cu două concerte de senzaţie. În această seară, începând cu ora 21:00, craiovenii sunt invitaţi la un recital susţinut de Ioan Gyury Pascu & The Blue Workers, la Cafe Teatru Play. Biletul de intrare la acest concert este de 20 lei. Până atunci însă, astăzi, în jurul orei 14:00 îl veţi putea auzi pe îndrăgitul muzician Ioan Gyury Pascu în direct prin telefon la Radio Sud, în cadrul emisiunii Siesta, unde va vorbi despre concertul live pe care îl va susţine în Bănie.

Cunoscut şi datorită activităţii sale ca membru al grupului Divertis, Ioan Gyuri Pascu se află pe scena muzicală de aproape trei decenii, încântându-şi auditoriul cu piese trecând de la ironia fină la melancolia de „la jumătatea vieţii”. Proiectul sau muzical The Blue Workers înseamnă Vlady Cnejevici (voce, clape, bass, key-drums) şi Teo Boar (voce, chitară).

Cel mai nou album al lui Ioan Gyuri Pascu poartă numele de „Electromagnetic Love” şi conţine 11 piese, printre care se numără „The Song”, „Caută inima”, „Cover Me”, „La Modă”, „Magic” sau „Nu te lăsa”.

Concert 100% Bumbac la Vertigo

Tot în cadrul campaniei Radio Sud ON STAGE, care urmăreşte încurajarea concertelor live de calitate din oraş şi promovarea artiştilor a căror muzică este difuzată pe 97,4 FM, formaţia 100% Bumbac va susţine mâine un concert în Clubul Vertigo, începând cu ora 21:00. Biletul are preţul de 10 lei. Chitaristul trupei va intra mâine dimineaţă în direct la Radio Sud, în jurul orei 10:30, pentru a le vorbi fanilor despre recitalul 100% Bumbac.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version