16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraian Băsescu nu îl grațiază pe Gheorghe Becali

Traian Băsescu nu îl grațiază pe Gheorghe Becali

Președintele Traian Băsescu, a decis astăzi să nu-l grațieze pe omul de afaceri George Becali, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.
„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie, neacordarea grațierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a domniei sale. Decizia domnului președinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului grațierii”, se arată în comunicatul președinției.
Cererea de grațiere a fost depusă de mama lui George Becali și avea aviz negativ de la Ministerul Justiției.
Traian Băsescu a vorbit, astăzi, la Congresul Avocaţilor, despre campaniile în favoarea grațierii „greilor” din fotbal, condamnați la închisoare în Dosarul Transferurilor.
„Președintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare fiind conducătorul unui club care a obținut de vreo patru ori Cupa Campionilor Europeni (de cinci ori – n.red.) și multe alte trofee. Nu a existat om politic care să spună „Scoateți-l pe președinte pentru că ne-a scos de trei ori, sau de patru ori câștigători ai Cupei Campionilor europeni”. La noi au fost și sunt adevărate campanii. Este proba diferenței de cultură a populației legat de actul de justiție, de respectul pentru hotărârea judecătorească”, a spus Traian Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS