11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePofta de schimbare - Greutățile tinerilor cu greutate

Pofta de schimbare – Greutățile tinerilor cu greutate

http://www.youtube.com/watch?v=iwCjw-MF7j8

„Poftă de schimbare„ este o emisiune care îşi propune să trateze subiecte care îi intresează  în princial pe tineri. Greutatea corporală este un subiect care stă pe buzele tuturor tinerilor de astăzi.
Care este cea mai eficientă dietă? Câte kilograme ar trebui să slăbim ca să ne încadrăm în standardele acceptate de cei din jurul nostru? Şi cum ne recomandă specialiştii să facem acest lucru? Răspunsul la toate aceste întrebări le găsiţi în prima emisiune cu poftă de schimbare a postului AlegeTV.
Vă prezentăm astăzi cazurile Ionelei şi al lui Andrei, doi tineri care se luptă cu kilogramele în plus. Aflaţi cum au reuşit ei.
Medicul endocrinolog Maria Picu ne vorbeşte despre cauzele endocrinologice ale obezităţii, dar şi ale anorexiei. Iar medicul nutriţionist Mihaela Vldu ne învaţă cum să mâncăm sănătos şi ce alimente ar trebui să nu existe în meniul nostru.
De asemenea, psihologul Anişoar Răducan îi invaţă pe tinerii care au proleme cu greutatea cum să facă faţă răutăţilor din mediul social.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS