17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihail Vlasov, suspendat de la şefia CCIR

Mihail Vlasov, suspendat de la şefia CCIR

Colegiul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) l-a suspendat din funcţia de presedinte pe Mihail Vlasov, arestat preveniv, interimatul fiind asigurat de Mihai Daraban, vicepreşedinte CCIR.
Daraban va asigura interimarul până pe 27 martie, când va avea loc Adunarea Generală a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.
„S-a hotărât ca în prima fază să asigurăm un interimat, care va fi validat pe 27 martie. După această dată interimatul poate fi asigurat pe o perioadă de 30 de zile, după care vom declanşa alegeri anticipate prin moţiune de cenzură”, a afirmat Daraban, într-o conferinţă de presă.
Mihail Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care este acuzat că ar fi cerut 1 milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbritraj. Vlasov a fost denunţat la DNA de acel om de afaceri, iar marţi a fost prins în flagrant, într-un restaurant din Bucureşti, asupra preşedintelui CCIR fiind găsită suma de 200.000 de euro, potrivit DNA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS