17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta, întâlnire cu Traian Băsescu la Palatul Cotroceni

Victor Ponta, întâlnire cu Traian Băsescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a mers miercuri după-amiază la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu președintele Traian Băsescu, potrivit B1TV.
Întâlnirea are loc după ce Ponta i-a cerut președintelui Băsescu promulgarea de urgență a legii privind certificatele verzi până miercuri, 19 martie.
„Discuţiile au fost centrate pe problema certificatelor verzi, în contextul dezbaterilor din spaţiul public referitoare la Legea de aprobare a OUG 57/2013 (…) Primul-ministru cere preşedintelui României promulgarea de urgenţă a legii de aprobare a OUG 57/2013, pentru a rezolva problema semnalată de reprezentanţii Alro şi a evita generarea unor creşteri de preţuri în domeniul industriei româneşti și al prețului pentru consumatori”, se arată într-un comunicat transmis de Guvern.
Această ordonanță este un subiect de dispută între președinte și premier, Băsescu spunând că ordonanța este neconstituțională deoarece nu au fost respectate etapele de notificare și pre-notificare a CE în aprobarea ei, sesizând astfel CC privind acest subiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS