13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Incendii izbucnite la depozite de furaje

Mehedinţi: Incendii izbucnite la depozite de furaje

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a 4 incendii, două dintre acestea izbucnite la depozite de furaje.
Miercuri, 12.03.2014, în jurul orei 13.50, prin apelul unic de urgenţă 112, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost anunţaţi despre izbucnirea a două incendii.
Cele două incendii s-au produs la depozite de furaje din localităţile Butoieşti şi Vărădia (comuna Dumbrava).Pentru stingerea acestor incendii au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Pichetului  de Pompieri Strehaia. Până la stingerea acestora, incendiile au cuprins aprox. 4 tone de furaje. Cauzele probabile de izbucnire ale incendiilor au fost atât jocul copiilor cu focul, cât şi folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Timp de aproape două ore pompierii mehedinţeni au intervenit pentru stingerea celor două incendii.

Tot miercuri, dar la ora 19.35, Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit, în localitatea Topleţ, zona Valea Cernei, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Pentru a ajunge la focare, pompierii au parcurs, pe jos, cca. 2 km, într-o zonă muntoasă. Incendiul a cuprins circa 2 ha vegetaţie uscată şi a fost stins înainte de a se extinde la pădurea din apropiere. Cauza probabilă a izbucnirii  incendiului a fost determinată de crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor pentru a genera incendiul.

Miercuri, la ora 20.12, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, în municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Iuliu Maniu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope uzate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de faptul că o persoană rămasă deocamdată neidentificată a pus focul intenţionat. Cercetările continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS