Acasă Actualitate Poliţişti eleni, schimb de experienţă în judeţul Dolj

Poliţişti eleni, schimb de experienţă în judeţul Dolj

O delegaţie a Poliţiei Elene se află în această perioadă în judeţul Dolj, pentru un schimb de experienţă ce are drept obiectiv îmbunătăţirea procedurilor de lucru şi eficientizarea cooperării bilaterale, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj. Delegaţia din Grecia care a acceptat invitaţia comisarului şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu, şeful IPJ Dolj, este formată din Stratudakis Manolis, ofiţer de poliţie, preşedinte IPA în Regiunea DRP Sud-Est, Karamanos Vasilios, şeful Poliţiei Epidavros, judeţul Argolida; Mihalis Handakas, reprezentant al societăţii civile, director al unui post de radio şi televiziune din localitatea Pireu, Frangakis Trasivolos, reprezentant al societăţii civile şi translatorul Afrodita Skentos.    

Delegaţia elenă a participat astăzi la o serie de activităţi desfăşurate împreună cu poliţişti ai Serviciului Rutier Dolj. Acţiunile au fost desfăşurate în trafic, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, unde s-au prezentat aspecte şi proceduri de lucru referitoare la activitatea de supraveghere şi control al traficului rutier.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version