Acasă Actualitate Fost procuror general adjunct al României, condamnat definitiv la doi ani de...

Fost procuror general adjunct al României, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru fraudă

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a condamnat-o definitiv pe Gabriela Ghiţă, fostul procuror general adjunct al României, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul privind fraudarea concursului pentru funcţii de procurori şefi din 2007, informează b1.ro. Completul de cinci judecători al ÎCCJ a stabilit şi pentru ceilalţi cinci foşti magistraţi acuzaţi în acest dosar pedepse cuprinse între doi şi trei ani de închisoare, scrie Mediafax. Gabriela Ghiţă, care era preşedinte al comisiei de examen la concursul din 2007, a permis accesul unor persoane neautorizate la informaţii care nu erau destinate publicităţii.

Decizia Completului de cinci judecători al ÎCCJ este definitivă, cele şase persoane urmând să fie încarcerate pentru executarea pedepselor.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version