12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Tinerii, pregătiţi să devină vizibili online pentru angajatori

Craiova: Tinerii, pregătiţi să devină vizibili online pentru angajatori

\n

Tinerii craioveni au învăţat, astăzi, cum să devină vizibili în mediul online pentru angajatori. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi face parte din cadrul proiectului „Excel by the Power of Word”, organizat de Asociația Tineretul ONU Craiova.

În deschidere, a vorbit pentru studenţi Delegatul României pentru tineret la Națiunile Unite, Cosmin Chiriță. Pe parcursul întregii zile, tinerii învăţat tehnici prin care se pot face vizibili prin intermediul blogului, dar şi noţiuni despre network marketing. Andrei Cojocaru, PR la Asociația Tineretul ONU Craiova, a precizat: ”Evenimentul este important pentru tineri deoarece aşa își sporesc șansele găsirii un job. Cei care recrutează caută, în general, un om pe internet, pentru a-și face o impresie despre cum este respectivul și dacă se potrivește tipulului de persoană pe care o caută. Am observat că la multinaționale se uită și la felul de a fi al unei persoane, pe lângă experiența sa profesională. Noi, în acest proiect, îi învățăm să își facă și o imagine bună”.

La eveniment au participat peste 20 de tineri. Mâine, vor avea loc noi activităţi, iar participanţii vor învăţa tehnici de branding personal precum și modalităţi prin care își pot face o aplicație de succes pentru un job în străinătate.


Editor: Ionuț Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS