16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate30 de apartamente din Schela Cladovei, lăsate în beznă

30 de apartamente din Schela Cladovei, lăsate în beznă

Scandal la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, în cartierul Schela Cladovei, unde 30 de apartamente din cele trei blocuri în care locuiesc foşti angajaţi ai Şantierului Naval au fost deconectate de la reţeaua de electricitate. Locatarii imobilelor s-au trezit cu jandarmii şi cu câţiva angajaţi ai CEZ care au venit să îi debranşeze de la reţea pentru că nu şi-au reînnoit contractele cu furnizorul de electricitate. Din cele 230 de apartamente, doar 30 nu au făcut contracte cu CEZ pentru furnizarea energiei electrice, motiv pentru care ieri au rămas în beznă.
„Aproximativ 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  (IJJ) Mehedinţi au intervenit pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi protecţia reprezentanţilor CEZ pe timpul derulării operaţiunii de debranşare/rebranşare de la energia electrică a locuitorilor din cartierul Schela Cladovei“, a declarat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.
Mai mulţi angajaţi CEZ au făcut transferul apartamentelor din cele trei blocuri ce aparţin Şantierului Naval din Schela de pe linia unităţii pe linia CEZ. Iniţial, au fost debranşate toate apartamentele de la curent electric, iar apoi au fost rebranşate la reţeaua furnizorului de electricitate toate apartamentele care au încheiat contracte cu CEZ. Cele 30 de apartamente care nu au încheiat contracte cu CEZ au rămas de ieri în întuneric.
Până acum, cele trei blocuri erau conectate la reţeaua Şantierului Naval.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS