10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePonta: Trimit preşedintelui propunerile de revocare a miniştrilor doar concomitent cu numirea altora

Ponta: Trimit preşedintelui propunerile de revocare a miniştrilor doar concomitent cu numirea altora

Premierul Victor Ponta a declarat că îi va trimite preşedintelui Traian Băsescu propunerile de revocare a miniştrilor Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea doar împreună cu nominalizările pentru înlocuitorii lor, moment până la care miniştrii actuali îşi vor exercita atribuţiile, conform Mediafax.
„Să fie foarte clar din punct de vedere legal şi constituţional: până la emiterea decretului de către preşedinte, prin care încetează mandatul unui ministru, indiferent cine este acel ministru, acela îşi exercită atribuţiile. Avem deja un interimat la Ministerul de Interne, nu vreau să mai avem interimate la nici un alt minister. Deci, voi trimite preşedintelui României concomitent propunerea de revocare pentru un ministru şi de numire pentru un alt ministru”, a precizat, vineri, Ponta.
Premierul Ponta a prezentat vineri rezultatele economice pentru anul 2013, eveniment la care a luat parte şi ministrul demisionare al Economiei, Andrei Gerea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS