10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajaţii de la Ambulanţă, în testări

Angajaţii de la Ambulanţă, în testări

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj sunt testaţi în această perioadă pentru a se stabili dacă sunt apţi din punct de vedere profesional. Vor fi verificaţi medicii, asistenţii, ambulanţierii şi dispecerii. În total, aproximativ 180 de persoane vor fi evaluate de o comisie formată din directorul medical, asistentul-şef şi reprezentantul sindicatului. Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dan Vâlceanu (foto), a precizat că au început testările pentru salariaţii de la substaţiile din Rovinari şi Turceni.
„Conform planificărilor şi normelor în vigoare se face testarea personalului de la Ambulanţă. E o probă scris şi una practică şi vom vedea cine corespunde profesional pentru a derula activităţile din fişa postului. Evaluările au început la substaţiile din Rovinari şi Turceni“, a declarat Dan Vâlceanu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

20 pe loc pentru un post de asistent

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, de săptămâna viitoare vor începe şi concursurile pentru ocuparea posturilor vacante în cadrul instituţiei. Momentan, au fost scoase la concurs două posturi: unul de asistent debutant şi celălalt de asistent principal. Concurenţa este foarte mare la postul de asistent debutant, întrucât nu sunt puse atât de multe condiţii. Din acest motiv s-au înscris până acum la concurs 20 de persoane. Pentru a evita orice fel de acuzaţii sau suspiciuni, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj va elabora un regulament clar de concurs.
„Avem 20 de persoane pentru postul de asistent debutant şi cinci pentru asistent principal. Sunt condiţiile pentru a organiza acest concurs pentru cele două posturi. Vom aproba metodologia necesară pentru a avea îndeplinite condiţiile unui concurs corect, fără suspiciuni“, a mai spus Dan Vâlceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS