Acasă Actualitate Ministrul Economiei: Voi demisiona luni, la prima oră

Ministrul Economiei: Voi demisiona luni, la prima oră

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat astăzi că nu şi-a dat încă demisia din funcţie, iar înlocuirea sa cu Teodor Atanasiu este o mutare pentru un suflu nou la guvernare, informează Agerpres.ro. „Nu am demisionat. Nu mi s-a reproşat nimic. Este o schimbare politică. S-a dorit ca noile mutări de azi să dea un suflu nou. S-a dorit o echipă nouă, mai compatibilă între personalităţile care o compun”, a explicat Gerea, într-o conferinţă de presă. El a adăugat că luni la prima oră îşi va depune demisia din funcţia de ministru al Economiei şi că nu are nimic să-i reproşeze preşedintelui Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu.

Acesta a declarat astăzi că liberalii Klaus Iohannis, Eugen Nicolăescu, Cristian Buşoi şi Teodor Atanasiu au fost validaţi de conducerea partidului pentru a ocupa portofoliile de la Ministerul de Interne, al Finanţelor, Sănătăţii şi Economiei.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version