5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiune a poliţiei române pentru prevenirea evaziunii fiscale

Acţiune a poliţiei române pentru prevenirea evaziunii fiscale

Poliţia Română a demarat o acţiune la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe. La activități participă peste 800 de polițiști.
În această dimineaţă, Direcţia de Investigare a Fraudelor, împreună cu Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi au demarat o acţiune la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe.
La activitățile desfășurate la nivel național participă peste 800 de poliţişti, iar în Bucureşti şi Ilfov acționează aproape 90 de poliţişti.
Acţiunea desfășurată de polițiști vizează centrele comerciale en-gross din toată țara, numai în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov fiind verificate 18 astfel de centre.
De asemenea, sunt monitorizate transporturile acestor categorii de mărfuri, prin amplasarea de filtre, în echipe mixte compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi de la rutieră, pe principalele căi de acces, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi la punctele de frontieră.
În acest sens sunt instituite filtre pe principalele rute de acces, care acţionează simultan cu echipele care efectuează verificările în teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS