Acasă Actualitate S-a trezit din beţie… într-un acvariu

S-a trezit din beţie… într-un acvariu

Un bărbat aflat în stare de ebrietate s-a trezit brusc din beţie după ce a căzut prin plafonul de sticlă al unui pet shop direct într-un acvariu plin cu peşti,  informează web.orange.co.uk. Incidentul s-a petrecut în Londra, la primele ore ale dimineţii. Bărbatul a reuşit să iasă din acvariu şi să se strecoare înapoi prin plafon, însă a dat nas în nas cu proprietarul magazinului, care locuieşte la etajul clădirii şi care s-a trezit după ce a auzit zgomotul făcut de sticla spartă. „Din fericire pentru el, nu erau şi piranha în acvariu“, a glumit proprietarul pet shop-ului. „Peştii n-au păţit nimic, dar tipul care a căzut şi-a petrecut o noapte la închisoare. Oricum, a avut mare noroc că nu a păţit nimic“, a mai spus acesta.
Beţivul ghinionist a fost arestat la scurt timp de un echipaj de poliţişti, care l-au văzut ud leoarcă şi au crezut că era un hoţ care jefuise magazinul cu produse pentru animale de companie.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version