Acasă Actualitate Băsescu: Avem încă probleme cu selectarea oamenilor politici care ajung în Parlament

Băsescu: Avem încă probleme cu selectarea oamenilor politici care ajung în Parlament

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Berlin, într-o conferinţă de presă cu jurnaliştii acreditaţi la Bundestag, că în România sunt încă probleme cu selectarea politicienilor care ajung în Parlament, adăugând: „Partidele încă nu au responsabilitatea selecţiei celor mai buni oameni”, conform Mediafax.
Preşedintele Traian Băsescu se află, vineri, în Germania, unde se întâlneşte cu preşedintele Joachim Gauck şi cu Hans-Gert Pöttering, fost preşedinte al Parlamentului European.
Băsescu a spus că ştie statul de drept din România este un subiect larg dezbătut în Uniunea Europeană.
El a mai spus că există încă probleme cu selectarea oamenilor politici care ajung în Parlamentul de la Bucureşti.
„Încă avem probleme în selectarea oamenilor politici care ajung în Parlament. Partidele încă nu au responsabilitatea selecţiei celor mai buni oameni pe care îi au la dispoziţie. Convingerea mea este că lecţiile ultimilor doi ani pentru actuala majoritate parlamentară vor duce la o revoluţionare a modului de selectare a oamenilor politici”, a spus Băsescu.
Băsescu a mai spus, pe de altă parte, că relaţia României cu Germania este politic excelentă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version