16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 200 de trenuri anulate în România

Peste 200 de trenuri anulate în România

Linia de cale ferată Bucureşti Sud – Olteniţa, gestionată de Transferoviar Grup, este închisă azi, din cauza zăpezii, 234 de trenuri sunt anulate, iar pe 15 linii sunt restricţii de circulaţie, unele trenuri ajungând la Bucureşti cu întârzieri mari, a anunţat CFR Călători într-un comunicat. Restricţiile de circulaţie sunt pe linii în special din sud-estul ţării, dar şi pe linia Piatra Olt – Piteşti.

Circulaţia feroviară în sud-estul ţării se desfăşoară, în continuare, în condiţii meteorologice dificile, fiind necesară intervenţia permanentă cu pluguri şi personal pentru deszăpezirea liniilor şi a instalaţiilor de cale. În prezent nu sunt trenuri CFR Călători blocate în trafic, a precizat sursa citată. Pe magistrala Bucureşti – Constanţa, trenurile circulă tractate cu locomotive Diesel, zăpada de pe linii fiind îndepărtată cu pluguri.

Pasagerii sunt sfătuiţi să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. Numerele de telefon de la staţiile CFR, la care pasagerii pot cere informaţii sunt publicate pe cfrcalatori.ro”>www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Info Utile/Informaţii Telefonice.

Reprezentanţii companiei feroviare au precizat că cei care doresc să renunţe la călătorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS