Acasă Actualitate Procurorii audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

Procurorii audiază mai mulţi martori în cazul accidentului aviatic din Apuseni

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia audiază astăzi mai mulţi localnici şi membri ai echipelor de salvare care pot furniza informaţii despre accidentul aviatic produs în Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, alte cinci persoane fiind rănite, conform Mediafax.ro. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat că procurorii vor audia mai multe persoane dintre cele care au ajuns primele la locul accidentului, localnici sau membri ai echipelor de salvare, care pot furniza informaţii. Chicea a adăugat că anchetatorii intenţionează să audieze şi persoanele rănite în urma accidentului, însă nu se ştie încă dacă acestea vor fi audiate luni sau în zilele următoare.

Reamintim că un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version