Acasă Actualitate Şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei, amânată pentru 3 februarie

Şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei, amânată pentru 3 februarie

Senatorul PSD Ion Chelaru a declarat duminică pentru Mediafax că şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei programată pentru luni a fost amânată pentru data de 3 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice.
Chelaru, vicepreşedinte al comisiei, a precizat că la nivelul biroului Comisiei de revizuire a Constituţiei s-a decis amânarea reuniunii de luni, care ar fi trebuit să aibă loc la ora 13.00, pentru data de 3 februarie, de la ora 11.00.
În şedinţa de luni a Comisiei de revizuire a Constituţiei urmau să fie analizate amendamentele care au reieşit din observaţiile Comisiei de la Veneţia şi ale Consiliului Legislativ. Documentul de 120 de pagini cuprinde punctual modificările la care membrii Comisiei de revizuire ar putea renunţa ori care trebuie rediscutate.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version