Acasă Actualitate Adrian Iovan va fi înmormântat mâine la cimitirul Bellu catolic

Adrian Iovan va fi înmormântat mâine la cimitirul Bellu catolic

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost depus la Academia de Aviaţie, de unde va fi dus, joi, la capela Cimitirului Sfântul Ilie din Capitală, urmând să fie înmormântat vineri, la Cimitirul Bellu catolic, conform realitatea.net.
Pilotul Adrian Iovan avea 55 de ani şi o carieră de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom şi BlueAir. După pensionare, el le preda studenţilor din anii terminali ai Şcolii de Piloţi şi pilota avioane de mici dimensiuni.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat şi a murit în urma unui şoc traumatic, combinat cu un şoc hipotermic, a declarat, marţi, şeful Serviciului de Medicină Legală Alba, Gheorghe Vieru.
Potrivit acestuia, pilotul Adrian Iovan a murit în urma unui şoc traumatic provocat de fracturi la picioare şi fracturi costele multiple, combinat cu şoc hipotermic.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version