Acasă Actualitate 13 percheziţii în judeţul Ialomiţa la suspecţi de şantaj, cămătărie proxenetism

13 percheziţii în judeţul Ialomiţa la suspecţi de şantaj, cămătărie proxenetism

13 percheziţii au fost efectuate, azi-dimineaţă, de poliţiştii ialomițeni, pe raza comunei Bărbuleşti, la locuinţele mai multor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu, conform unui comunicat al Poliţiei Române.
Peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială de la I.P.J. Buzău au participat la percheziţii.
Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a 13 persoane suspectate că, în cursul anului 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu.
La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări.
În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version