6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePandurii şi sindicaliştii lui Condescu, fără curent şi gaze

Pandurii şi sindicaliştii lui Condescu, fără curent şi gaze

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a decis ieri să sisteze furnizarea gazelor şi curentului electric clădirii în care funcţionează Federaţia Naţională Mine Energie şi Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Imobilul se află în centrul municipiului Târgu Jiu, iar aici îşi desfăşoară activitatea Federaţia Naţională Mine Energie, condusă de Marin Condescu, precum şi administraţia Clubului de fotbal Pandurii. În clădirea care aparţine Complexului Energetic Oltenia îşi are biroul chiar liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu. Sindicatele au fost somate de mai multe ori anul trecut să părăsească imobilul, administraţia Complexului oferindu-le sedii la Mătăsari. Condescu a refuzat noile spaţii, declarând că ar avea la dispoziţie un spaţiu în sediul Diviziei Miniere, unde partenera sa de afaceri, Mădălina Berbecel, deţine un etaj. În clădirea în care îşi au acum birourile sindicaliştii din FNME, conducerea CEO doreşte să mute o parte din serviciile şi direcţiile companiei, precum şi Corpul de control. De asemenea, Pandurii au la dispoziţie un sediu modern construit de Club lângă stadionul Municipal.

Cârciumaru: Condescu trebuia să plece mai
de mult de la Pandurii

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a reacţionat după demisia lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii. Primăria Târgu Jiu este unul dintre principalii asociaţi ai Clubului punând gratuit la dispoziţia echipei baza sportivă de la Târgu Jiu. De asemenea, Florin Cârciumaru este membru al AGA la Pandurii. Primarul a declarat că Marin Condescu ar fi trebuit să demisioneze cu mult timp în urmă de la Pandurii, pentru a se face util evoluţiei echipei de fotbal ce evoluează în prima divizie de fotbal din ţară.
„Consider că acest lucru trebuia făcut de mult timp dacă ţinem cont de atmosfera apăsătoare din jurul echipei, dacă ţinem cont de tensiunile create în jurul echipei, în ceea ce priveşte relaţia cu principalii acţionari. Vine o zi când fiecare dintre noi trebuie să ne retragem și să lăsăm locul altora“, a spus Florin Cârciumaru.

Cale liberă pentru Consiliul Judeţean Gorj la Pandurii

Edilul municipiului Târgu Jiu consideră că, odată cu plecarea lui Marin Condescu din conducerea echipei Pandurii, drumul intrării Consiliului Judeţean Gorj în acţionariatul clubului este lăsat liber. Florin Cârciumaru susţine că în Adunarea Generală a Acţionarilor  (AGA) de la Pandurii trebuie să rămână doar cei care contribuie financiar la echipă. „Am văzut că Marin Condescu îşi doreşte să rămână în AGA, dar, până la urmă, trebuie văzut pe cine reprezintă în continuare. În AGA trebuie să rămână cei care contribuie financiar la echipa de fotbal“, a menţionat primarul Florin Cârciumaru, care, în ciuda prieteniei care îl leagă de liderul de sindicat, s-a distanţat de acesta, în momentul în care Marin Condescu a început să aibă probleme cu legea, respectiv în dosarul penal în care este urmărit pentru spălare de bani şi înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS