21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCNADNR impune restricţii de circulaţie pe podul de la Agigea

CNADNR impune restricţii de circulaţie pe podul de la Agigea

Circulaţia rutieră pe podul de la Agigea peste Canalul Dunăre – Marea Neagră se va desfăşura doar pe două benzi (câte o bandă pe sens), începând de mâine, 22 ianuarie şi până în 7 februarie, precum şi în perioada 30 aprilie – 15 iunie 2014, în urma închiderii sensului de mers Constanţa – Mangalia, în vederea continuării lucrărilor de reabilitare a podului, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit unui comunicat al companiei, „va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă admise (MTMA) de maximum 5 tone şi a autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în OUG nr. 195/2002, art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă”. De asemenea, în zonă se va menţine limitarea vitezei de circulaţie la 50 km/h.

În perioada 8 februarie – 29 aprilie, se va închide sensul Mangalia – Constanţa, iar circulaţia se va desfăşura în ambele direcţii pe celălalt sens de circulaţie (câte o bandă pe sens). În această perioadă va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu MTMA de maximum 5 tone şi se va menţine limitarea vitezei de circulaţie la 50 km/h.

În perioada 23 ianuarie – 14 iunie se închide circulaţia rutieră, timp de 4 ore, pentru toate tipurile de vehicule în fiecare joi, sâmbătă şi marţi, în intervalul orar 9:00 – 13:00, iar în fiecare noapte de luni şi marţi, traficul va fi închis în intervalul orar 23:00 – 3:00.

CNADNR a precizat, de asemenea, că circulaţia rutieră va fi închisă timp de 4 ore, pentru toate categoriile de vehicule, şi în noaptea de 8 februarie, în intervalul orar 23:00 – 3:00.

Pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone traficul se va desfăşura pe variantele de ocolire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS