17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriela Firea renunţă la demisia din PSD

Gabriela Firea renunţă la demisia din PSD

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, azi, că împreună cu preşedintele PNL Ilfov Marian Petrache a semnat, aseară, un protocol al USL la Ilfov, ea exprimându-şi convingerea că „lucrurile vor intra în normalitate” şi spunând că nu mai are rost o demisie a sa din partid.

„Aseară târziu am semnat un protocol USL la Ilfov împreună cu preşedintele PNL Ilfov. Sunt absolut convinsă că din acest moment, după ce ne-am pus semnăturile aseară pe acest document, lucrurile vor intra în normalitate şi pe un făgaş pe care l-au dorit cetăţenii atunci când ne-au votat. Nici nu vreau să mă gândesc la situaţia ce s-ar întâmpla dacă acest protocol semnat aseară şi avizat de copreşedinţii USL nu se va respecta. Nu iau în calcul această variantă”, a afirmat Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Întrebată dacă a făcut pace cu Marian Petrache, ea a spus că este un om care iubeşte pacea şi că speră să fie pace în continuare.  Ea a spus că a fost impresionată de reacţiile din ţară de la colegii săi, de telefoanele de susţinere pe care le-a primit şi că şi-a dat seama că munca sa este vizibilă în partid. Firea a respins ideea vehiculată că ar fi demisionat din PSD pentru a-şi pregăti candidatura la prezidenţiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS