7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGalaţi: Femeie tâlhărită de 35.000 de euro

Galaţi: Femeie tâlhărită de 35.000 de euro

O tânără, de 25 de ani, din Galaţi a fost tâlhărită astăzi după-amiază, pe o stradă din municipiu, de către un bărbat care a înjunghiat-o cu un cuţit în piept, apoi i-a luat poşeta în care se aflau 35.000 de euro, la ora transmiterii acestei ştiri agresorul fiind căutat de poliţişti.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat că jaful a avut loc pe o stradă din cartierul I.C. Frimu, unde tânăra a fost înjunghiată în claviculă cu un cuţit, iar după ce i-a luat geanta cu bani atacatorul a fugit, conform Mediafax.
În urma incidentului, tânăra a suferit o „plagă subclaviculară” şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, iar potrivit medicilor se află în afara oricărui pericol.
Conform sursei citate, tânăra atacată avea la ea o sumă atât de mare de bani întrucât mergea să cumpere un apartament. În momentul întâlnirii cu vânzătoarea apartamentului, pe stradă, tânăra, care era însoţită de sora sa, a fost atacată de către bărbat, care i-a smuls poşeta în care avea banii.
În prezent, atacatorul, care are în jur de 30-35 de ani şi înălţimea de aproximativ 1,75 metri, este căutat de poliţişti, semnalmentele acestuia fiind transmise tuturor secţiilor de poliţie din oraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS